Boka psykolog

Fyll i formulär nedan för att boka psykolog på vår mottagning i Göteborg. Vi är alla legitimerade psykologer med KBT inriktning. Mottagningen ligger centralt i Göteborg, mellan Stigbergstorget och Masthuggstorget. Ring till oss med dina frågor på: 0760-175930, och lämna meddelande om vi inte svarar. Vår ambition är att ringa upp senast nästkommande dag. Du kan också använda vårt kontaktformulär nedan med en fungerande e-postaddress, så blir du kontaktad senast nästkommande vardag.

Har du fler frågor innan du vill boka tid? Våra psykologer i Göteborg erbjuder 15 minuter kostnadsfri telefonkonsultation. Lämna ditt telefonnummer och skriv att du önskar en telefonkonsultation i formuläret nedan så hittar vi en tid för det så snart som möjligt. Om formuläret inte fungerar kan du e-posta oss på: tidsbokning(a)kbtstruktur.se

Om du inte får svar senast nästkommande arbetsdag hör av dig via e-post eller telefon då kontaktformuläret ibland inte fungerat som det ska.

Läs mer om ditt besök hos oss här. Om du fortsätter i behandling rekommenderar vi även att du läser vår guide kring hur du får ut så mycket så möjligt av din behandling.

Läs mer om KBT Struktur Psykologteam, och vilka problem vi behandlar.

Fyll i formuläret för att boka tid hos KBT psykolog

    Ditt namn el "anonym" (behöver fyllas i)

    E-post adress (Måste fyllas i)

    Ämne

    Ditt meddelande

    Jag tillåter att KBT Struktur hanterar mina personuppgifter