Tillsvidareanställning som Leg Psykolog i Göteborg, 210601

KBT Struktur Psykologteam är ett Göteborgsbaserat företag som funnits i 10 år. Vi söker nu ytterligare en medarbetare.

Verksamheten består primärt av individuell KBT-behandling; men också handledning, utbildning och utredning kan förekomma. Våra målgrupper är främst privatpersoner, men vi har också försäkringsbolag, företag och offentlig förvaltning som kunder.

Verksamheten har ambitionen att erbjuda KBT-behandling av högsta kvalitet, med klientens önskemål och bästa i fokus. Du kommer befinna dig i en stimulerande arbetsmiljö där samtliga medarbetare har psykologlegitimation och stor erfarenhet av KBT/beteendeanalys och där vi har en öppen och prestigelös atmosfär för att vi ska kunna utvecklas med hjälp av varandra.

All personal erbjuds kontinuerlig KBT-handledning och fortbildning. Du kommer att arbeta självständigt med eget ansvar, och du kommer att kunna ha inflytande på arbetsplatsen, där dina idéer tack vare korta beslutsvägar snabbt kan tas till vara. Du kommer att träffa patienter som generellt är resursstarka och motiverade, med en stor variation av kontaktorsaker. KBT Struktur driver också ptsdcentrum.se och därigenom finns extra goda möjligheter att arbeta med traumaproblem och PTSD.

Vi söker således en ny medarbetare till Göteborg.

Du vi söker har:

  • Psykologlegitimation. (PTP är ej aktuellt).
  • God kompetens inom och stort intresse för KBT, inklusive beteendeanalys och beteendeterapi.
  • Minst 2 års klinisk erfarenhet av KBT-behandling

Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde enligt ök. Omfattning 60-100%, enl ök. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


Välkommen med din ansökan till t.hylmo@kbtstruktur.se snarast, dock senast 1/7. Vi intervjuar löpande.

För vidare frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Tomas Hylmö, leg psykolog, VD. t.hylmo@kbtstruktur.se, alt 0760-17 59 30.